Μετακομίζει η υπηρεσία Προσόδων του δήμου Ρόδου

…Μετακομίζει προσωρινά η Υπηρεσία Προσόδων του Δήμου της Ρόδου από τη «βίλα Κορώνα» (σ.σ. απέναντι από το «Έλλη»), στα γραφεία της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου (σ.σ. στο πάρκινγκ του Δημαρχιακού Μεγάρου), λόγω εκτέλεσης αναγκαίων εργασιών συντήρησης του πανέμορφου αυτού κτιρίου.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε χθες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Σάββας Διακοσταματίου, λόγω εργασιών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα στο κτίριο «βίλα Κορώνα», όπου στεγάζεται η Υπηρεσία Προσόδων του Δήμου, αυτή μεταφέρεται προσωρινά στα γραφεία της ΠΕΔ για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, το αργότερο ενός μηνός.

Έτσι, η Υπηρεσία θα παραμείνει  κλειστή τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να γίνει η μετακόμιση, και θα λειτουργήσει από την ερχόμενη Τετάρτη 26 του μηνός.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο, οι εργασίες είναι απαραίτητες για τη συντήρηση του κτιρίου και για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος γίνεται η προσωρινή αυτή μεταστέγαση.

Μάλιστα, ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες αλλά, όπως είπε, πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο. Έγινε η δημοπράτηση για την επισκευή του, ο ανάδοχος θα εγκατασταθεί τη Δευτέρα και πρέπει η υπηρεσία να φύγει από εκεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Κλείνοντας, ο κ. Διακοσταματίου είπε ότι αποτελούσε ένα αίτημα πάρα πολλών χρόνων, και των εργαζομένων αλλά και του κοινού, να αποκατασταθεί αυτό το κτίριο και είναι στην ευχάριστη θέση να πουν ότι ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασής του. Έτσι, εκτός από την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας για μία υπηρεσία, επισκευάζεται και ένα ιστορικό κτίριο.