Κατταβιά - Άρης: Ο Σαλαμαστράκης είχε άλλη άποψη

Σπουδαία νίκη σημείωσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας η ομάδα της Κατταβιάς.

Παίζοντας έξυπνα, κατέβαλε την αντίσταση του Άρη  με 2-1 και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν και στα 90΄ διαβασμένοι, ωστόσο μέχρι το 43΄ που έγινε το 1-0 ο Άρης ήταν καλύτερος.

Στην επανάληψη όμως η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε ισοφαρίζοντας στο 63’, ενώ πίεσαν και για το 1-2, αλλά από στημένη φάση στο 85’, η Κατταβιά με σκόρερ το Γιώργο Σαλαμαστράκη πήρε τη νίκη.

ΤΑ  ΓΚΟΛ

43' Από κάθετη μπαλιά του Πάπα, ο Φιλιππάκος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Βαρέλη για να γράψει το 1-0.

63' Ο Μάλλιος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στην περιοχή κι ο Κρεκούκιας πρόλαβε την έξοδο του Παπαβεργή και αφού… τσίμπησε τη μπάλα, έγραψε το 1-1 στέλνοντας την στα δίχτυα

85' Η Κατταβιά κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την γραμμή της περιοχής. Ο Σαλαμαστράκης έστειλε τη μπάλα πάνω από το τείχος και στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Βαρέλη (2-1)

Από την Κατταβιά καλύτεροι ήσαν οι Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης και Λόης. Από τον Άρη ξεχώρισαν  οι Γκίκας, Χατζηλιόντας και  Παπαοικονόμου.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Πατσιόπουλου, Λάζου και Καραγιάννη.

Οι ομάδες:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Δράμη, Κιλασίν Κ. (80΄Κονόμι), Πάπα (86' Κουμπιάδης), Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Φιλιππάκος (50' Παραστατίδης), Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης (71' Ντούπης).
Άρης: Βαρέλης, Σακελλάρης  (50' Δημουλάς), Δανάς, Καλοπήτας, Πομπού, Γκίκας, Κρεκούκιας, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου, Μάλλιος, Κοντόγιαννος (80' Θοδωρή).