Ηρακλής Μαριτσών: Στην εκκίνηση με ενθουσιασμό και όνειρα

Σε ιδανική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ηρακλής Μαριτσών ενόψει του σημερινού αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕ Κω. Η διατήρηση του περσινού κορμού, η γενναία ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς, «μπαρουτοκαπνισμένους» ποδοσφαιριστές, το κλίμα συσπείρωσης, η σωστή προετοιμασία και η πληρότητα, με την οποία μπαίνουν οι «ροπαλοφόροι» στο πρωτάθλημα, κάνει τους πάντες στα Μαριτσά να αισιοδοξούν πως η φετινή χρονιά θα είναι ασυγκρίτως καλύτερη από τις προηγούμενες και θα δώσει επιτέλους στον κόσμο της ομάδας το δικαίωμα να αρχίσει να αναπνέει τον «αέρα» των υψηλών θέσεων της βαθμολογίας.

Ο πρόεδρος Μανώλης Παπαδημήτρης και οι συνεργάτες του στη διοίκηση είναι βέβαιοι πως στο σημερινό παιχνίδι με τους Κώους, το οποίο αρχίζει στη 1:45 το μεσημέρι, οι εξέδρα θα είναι γεμάτη και θα πάλλεται από ενθουσιασμό, την ίδια στιγμή που ο προπονητής Κώστας Πάττας έχει την πολυτέλεια να παρατάξει την πλέον ισχυρή ενδεκάδα του.

Βαρύ πένθος για τον Σωτήρη Πιστόλα

Στο πένθος βύθισε την τοπική κοινωνία των Μαριτσών ο πρόωρος χαμός του Σωτήρη Πιστόλα, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, παλιού παράγοντα και πιστού στρατιώτη του Ηρακλή.

 Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και στους οικείους του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους. 

 Τα συλλυπητήριά του εκφράζει, με δήλωσή του, και ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παπαδημήτρης. 

 Η κηδεία του Σωτήρη Πιστόλα, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία μόλις 53 ετών, θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στα Μαριτσά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.