Ο Ποσειδών Καρπάθου ξαναχτίζει το κάστρο του…

Δυνατός και αποφασιστικός ο Ποσειδώνας μέσα στην Κάρπαθο, πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Διγενή με 2-1.

Ήταν ένα ματς ισορροπημένο. Ποσειδών και Διγενής προσπάθησαν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό από την αρχή και οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν έστω και από τα έντεκα βήματα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Καραμηνά λειτούργησαν σωστά κι «έκοψαν» τον αέρα των παικτών του Διγενή με το όμορφο γκολ του Καουκάκη (2-0)

Ο Διγενής προσπάθησε να «γυρίσει» το ματς, με το γκολ της μείωσης στο 78΄, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Τι έγινε στο ματς:

12' Ο Τσιαβέλης θα ανατραπεί στην περιοχή κι ο κ. Αντωνάς θα καταλογίσει αμέσως το πέναλτι για τους γηπεδούχους. Το εκτέλεσε ο Δράκος κι έγραψε το 1-0.

65' Το 2-0 για τον Ποσειδώνα, με το εξαιρετικό σουτ του Καουκάκη από το ύψος της περιοχής

78' Ο Διγενής μείωσε σε 2-1, με το γκολ του Γιουλβανίδη που είχε μπει σαν αλλαγή.

94' Ο Ποσειδώνας είχε δοκάρι σε σουτ του Σπανού Ε.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν χωρίς κανένα πρόβλημα οι κ.κ. Αντωνάς, Χατζημανώλης και Σταυρούλιας.

Οι ομάδες:

Ποσειδώνας: Γαλάνης, Κεσίδης (87΄Χανιώτης), Ζαρκαδούλας, Χατζημανώλης, Σπανός Ι., Μαντινάος, Πελούζης, Καουκάκης (73΄Καζιλιέρης), Τσιαβέλης, Κοντονικολός, Δράκος (76΄Σπανός Ε.).
Διγενής: Μανωλάγκας, Σκούμπρος (89΄Αντωνίου), Πατσιαούρας, Μαϊλης, Χουτεσιώτης, Τσιπιζίδης, Χατζηνικόλας (79΄Μάνο), Γιαννακόπουλος (63΄Δραμουντάνης), Διακάκης, Γιουλβανίδης, Κετσές.