Διγενής: «Σκασμένοι» ναι,  απογοητευμένοι όχι

«Σκασμένοι» για τον τρόπο με τον οποίο έχασαν το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα (2-1), ταυτόχρονα όμως και ήσυχοι με τη συνείδησή τους, καθώς μόχθησαν και παρουσίασαν μία εικόνα την οποία το τελικό αποτέλεσμα αδικεί, επέστρεψαν από την Κάρπαθο οι ποδοσφαιριστές του Διγενή.

Ο προπονητής τους, Σάσα Γιόνοβιτς, δεν είχε παράπονο από την αγωνιστική συμπεριφορά τους, θεωρεί δε πως η ήττα ήρθε μ’ έναν τρόπο μάλλον απρόσμενο και «κρύο», αναντίστοιχο προς την εικόνα του αγώνα.

Οι Κοσκινιάτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού απέναντι σε μία ομάδα προφανώς ικανή, όμως και εμφανώς επηρεασμένη από την έλλειψη φιλικών αγώνων προετοιμασίας,  πληρώνοντας ένα ατομικό λάθος στη φάση του πρώτου τέρματος, όπως και τα… γούστα της μπάλας τη στιγμή του δεύτερου, το οποίο σημειώθηκε με άπιαστο μακρινό σουτ.

Επιπλέον, δεν είχαν εναλλακτικές για να ανακατέψουν την «τράπουλα», καθώς λόγω επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων, αρκετοί παίκτες έμειναν στη Ρόδο, με αποτέλεσμα στο αεροπλάνο να μπουν μόλις δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές.

«Δεν ήμασταν κακοί, η ήττα μας αδικεί, το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω», είναι πλέον το σύνθημα στις τάξεις του Διγενή, ο οποίος προετοιμάζεται από χθες, χωρίς απουσίες, για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον φιλόδοξο ΔΙ.Α., που θα γίνει πιθανότατα την Κυριακή.

Πέρα από τη χθεσινή, έχουν προγραμματιστεί άλλες τρεις προπονήσεις, για σήμερα, για την Πέμπτη και για την Παρασκευή.

Ο Διγενής ευχαριστεί τον Ποσειδώνα
Τις ευχαριστίες της εκφράζει η διοίκηση του Διγενή στον Ποδειδώνα Καρπάθου για τη φιλοξενία που του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Ποσειδώνα Καρπάθου για την άψογη φιλοξενία που είχε η αποστολή μας το περασμένο Σάββατο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας».