Διαγόρας: Εν αναμονή του δελτίου του Λέουκα

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που βγήκαν από τον Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του, στο οικογενειακό διπλό του Διαγόρα, την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο.

Ένα τεστ το οποίο παρακολούθησε μάλιστα από την εξέδρα  και ο μεγαλοπαράγοντας της ομάδας Κώστας Χρυσοχοΐδης.

Ο κόουτς χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες του, οι οποίοι έπαιξαν ποδόσφαιρο υπό κανονικές συνθήκες  κι ευχαρίστησαν σε γενικές γραμμές τον Νίκο Παντέλη. 

Χθες οι παίκτες του «γηραιού» είχαν ρεπό και δεν γυμνάσθηκαν καθόλου, καθώς μπήκαν σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Σήμερα μάλιστα όπως τους ανακοινώθηκε, θα προπονηθούν μόνο το πρωί. 

Το πρόβλημα για τον Διαγόρα πάντως  αφορά τον Πέτρου Λέουκα. Η Διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να είναι έτοιμο το δελτίο του και να μπορέσει να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, περίπτωση που μέχρι χθες δεν είχε ευοδωθεί.

Βέβαια υπάρχουν μέρες ακόμα για να ολοκληρωθούν οι διεργασίες για την περίπτωση αυτή, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Παντέλης θα συνεχίσει να δοκιμάζει στη θέση αυτή και τον Χατζησάββα. 

Τραυματίας εν όψει της πρεμιέρας εξακολουθεί να είναι ο Γιάννης Μπουρλάκης, ο οποίος εδώ και τρεις μέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του. 

ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ;
Πάντως δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να ανακοινωθεί από τον Διαγόρα ακόμα μια μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα: 
Όνομα δεν έγινε γνωστό, αλλά ο ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και τρεις μέρες με τον Διαγόρα, ερχόμενος στο νησί μας με καλές συστάσεις.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο, ο οποίος γεννήθηκε στο Σουδάν αλλά έχει Αγγλική υπηκοότητα. Γυμνάζεται με τους υπόλοιπους παίκτες του Διαγόρα κι αφήνει θετικές εντυπώσεις, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Αν τελικά πει το ΟΚ ο Νίκος Παντέλης, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί την τελευταία στιγμή.