Κολοσσός: Αγιασμός με πολλά νέα πρόσωπα

Κολοσσός: Αγιασμός με πολλά νέα πρόσωπα

Κολοσσός: Αγιασμός με πολλά νέα πρόσωπα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 329 ΦΟΡΕΣ

Πήρε την ευλογία για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Basket League

Παρουσία παλιών και νέων μελών της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και της ανδρικής ομάδας του Κολοσσού H Hotels, έγινε χθες το απόγευμα στο Βενετόκλειο ο αγιασμός των «θαλασσί» από τον πατέρα Ιωάννη Χαλκιά, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, οι πόρτες ήταν κλειστές για το φίλαθλο κοινό καθώς μετά από πολλά χρόνια αποφασίστηκε ο αγιασμός να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, παρατείνοντας έτσι την αγωνία του κόσμου για την καινούρια ομάδα που δημιούργησε ο – επίσης καινούριος – προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Νίκος Βετούλας.

Δεν έλειψε, ωστόσο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος, που έφτασε με τη συνοδεία της κόρης του, Ελένης, αλλά ούτε και ο «χρυσός» χορηγός που προφέρεται στην επωνυμία της ομάδας, Γιάννης Χατζηλαζάρου.


Από τους «παλιούς» παράγοντες της ΚΑΕ, παρόντες ήταν επίσης ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μελής, ο ταμίας Μιχάλης Μακέστας καθώς και ο Μιχάλης Μπράτιτσης ενώ από τη νέα «φουρνιά» διοικούντων, στο γήπεδο παρευρέθηκαν οι Γιώργος Μαΐλλης, Μανώλης Μαρκόπουλος και ο Σάββας Ματσαμάς που θ’ αντικαταστήσει τον πατέρα του, Γιώργο, ο οποίος ήταν επίσης παρών.

Φυσικά, δεν ανανεώθηκε μόνο το Δ.Σ. της ΚΑΕ αλλά και το τεχνικό επιτελείο αφού μόνο ο Στάθης Νεραντζάκης (assistant) και ο Μάριος Γρεμμενάς (γυμναστής) έχουν παραμείνει στο πόστο τους.

Ο Νίκος Βετούλας θα συνεργαστεί φέτος με τον Νίκο Μοσχοβάκο (assistant β’), τον Μανώλη Παπάζογλου (φροντιστής) και τον Κώστα Χαβιαρά (φυσιοθεραπευτής).

Παρούσα ήταν, επίσης, και η νέα υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ, Μπέτυ Βλάχου, που αντικατέστησε την κ. Άντα Καραγιάννη.


Με τις καλύτερες ευχές από Κόκκινο, Χατζηλαζάρου
Μετά τον αγιασμό, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Κόκκινος, μίλησε περίπου ένα δεκάλεπτο στους αθλητές του Κολοσσού H Hotels, ζητώντας μεταξύ άλλων μία θέση στην τετράδα, ευχήθηκε τα καλύτερα κι εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητές τους. Έδειξε να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Δημήτρη Μαυροειδή ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο παίκτης που εκπροσωπεί τον Κολοσσό είναι ο αρχηγός του, Γιάννης Γεωργαλλής.

Το λόγο πήρε και ο Γιάννης Χατζηλαζάρου ο οποίος ήταν πολύ πιο φειδωλός αλλά εξίσου ενθαρρυντικός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «εμείς θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείτε» ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η χρονιά θα είναι και φέτος πετυχημένη.


Τα φιλικά με Ρέθυμνο
Σε μία εβδομάδα, συγκεκριμένα την επόμενη Τετάρτη, ο Κολοσσός H Hotels θα υποδεχθεί στο Βενετόκλειο το Λαύριο για το Κύπελλο Ελλάδας, σε ώρα που θ’ ανακοινωθεί από την ΕΟΚ προσεχώς.

Αυτό σημαίνει πως τα φιλικά με το Ρέθυμνο Cretan Kings θ’ αποτελέσουν τα τελικά «τεστ» της ομάδας πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την Παρασκευή το φιλικό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα ενώ το Σάββατο θα μπορέσει να το παρακολουθήσει και ο κόσμος της Ρόδου.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται ν’ ανακοινωθούν από την ΚΑΕ εντός των ημερών.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!