Στην τελική ευθεία για το τουρνουά του «Ροδίων Άθλησις»

Τις τελευταίες λεπτομέρειες θέλουν να ρυθμίσουν οι Διοικούντες του «Ροδίων Άθλησις», για το τουρνουά που θέλουν να διοργανώσουν γύρω στα μέσα Οκτωβρίου στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του.

Οι διοργανωτές για το λόγο αυτό, αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή και τους συνεργάτες του, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ροδίων θα είναι συνδιοργανωτής στο τουρνουά. Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του είναι 13 και 14 Οκτωβρίου.

Από πλευράς συμμετοχών τώρα πέρα από το «Ροδίων Αθλησις»:
Ζήτησε να συμμετάσχει σε αυτό και η ομάδα της Παναχαϊκής

Ήδη ως γνωστό, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης απάντησε θετικά στο σχετικό αίτημα.

Παρών στο τουρνουά ενδέχεται να είναι ο Φοίνικας Σύρου, εάν εκείνο το διήμερο δεν έχει άλλες υποχρεώσεις.

Σίγουρη συμμετοχή έχει ακόμα ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι περιπτώσεις.

Το «Ροδίων» πλην των προαναφερομένων ομάδων, έχουν στείλει ήδη προσκλήσεις στον ΠΑΟΚ και τον Παμβοχαϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει μέρος και ομάδα από τη Σμύρνη.

Πρόκειται σίγουρα για τουρνουά υψηλού επιπέδου, στο οποίο ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει θα ευχαριστηθεί και θα χαρεί στιγμές του αθλήματος από μεγάλους παίκτες, που διαθέτουν όλοι οι σύλλογοι.

Όπως όλα δείχνουν το «Ροδίων» αρχίζει σιγά σιγά να ξεφεύγει από τα πλαίσια της Α2 και να βλέπει πολύ ψηλά, ενώ επιζητεί συμμέτοχο σε αυτή την προσπάθεια τον κόσμο του.