Πενθεί το Ροδίτικο βόλεϊ…

Η οικογένεια του βόλεϊ πενθεί από χθες τον αδόκητο χαμό του συζύγου  της πρώην προέδρου και νυν ταμία της Τοπικής Επιτροπής,  Τασίας Καρπαθάκη, Αντώνη.

Στα 56 του αφού πάλεψε με την επάρατο, δεν άντεξε και ξεκίνησε από την Κυριακή το αιώνιο ταξίδι.

Ήταν από τους ανθρώπους που στήριξε πολύ, την προσπάθεια στο χώρο και της συζύγου του αλλά και των παιδιών του, που τα εξώθησε από μικρά στον αθλητισμό.

Ο γιος του Κώστας μάλιστα, έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα, αγωνιζόμενος στην Κύπρο και σαν παίκτης, όντας πλέον προπονητής της Ανόρθωσης.

Όλος ο αθλητικός κόσμος, συμπαραστέκεται στο βαρύ πένθος της οικογένειας και οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις πολλές:

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ  
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας με αφορμή την θλιβερή είδηση του θανάτου του Aντώνη Καρπαθάκη, σύζυγος του μέλους του διοικητικού συμβουλίου-εφόρου του Τμήματος Βόλεϊ κας. Τασίας Καρπαθάκη, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:

-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην Εξόδιο Ακολουθία.
-Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εκλιπόντος.
-Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος».

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Η συλλυπητήρια ανακοίνωση από το  τμήμα βόλεϊ της Ανόρθωσης  αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Απεβίωσε σε ηλικία 56 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο ,ο Αντώνης Καρπαθάκης πατέρας του προπονητή μας Κωνσταντίνου Καρπαθάκη.

Η κηδεία θα γίνει στην Ρόδο στις 25/09/2018 και ώρα 12:00.

Ολόκληρη η Πετοσφαιρική οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Κωνσταντίνο Καρπαθάκη και τους οικείους του».

Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
«Το Δ.Σ. της ΤΕ ΕΟΠΕ  Δωδεκανήσου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Αντώνη Καρπαθάκη, συζύγου της ταμίας του Τασίας Ζαμπετούλα - Καρπαθάκη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
 «Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδ/σου εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια στην πρώην πρόεδρο της Τ.Ε. ΕΟΠΕ Δωδ/σου και νυν ταμία, έφορο του τμήματος βόλεΐ του Διαγόρα και ακούραστη εργάτρια  του volley ΤΑΣΙΑ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑ-ΚΑΡΠΑΘΑΚΗ για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου ΑΝΤΩΝΗ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή στην ηλικία των 56 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Κουράγιο και δύναμη ευχόμαστε στην ίδια και τα τρία τους αγόρια  για τον χαμό του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΔΠΕ θα παραστεί στην κηδεία του.»