Σε αντίστροφη  μέτρηση η Historica

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τη Historica, που θα γίνει από 12 ώς 14 Οκτωβρίου στη Ρόδο με διοργανωτή τον Ποδηλατικό  Όμιλο Ιβίσκο.

Στην ποδηλατική αυτή εκδήλωση που θα θυμίσει σε όλους τις απίστευτες στιγμές που έζησε το νησί μας τις περασμένες δεκαετίες (1950, 1960, 1970, 1980), είναι πολλοί αυτοί που συμβάλλουν για να διεξαχθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Αρχικά συνδιοργανωτές της Historica είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Χορηγοί της Historica είνα οι: Sata (German Engineering), Autocolor, MaxMeyer (Car Refinish), PPG, Mirka και Rupes. Υποστηρικτές της Historica είναι τοπικές εταιρείες που παράγουν τα προϊόντα τους στο νησί και σχετίζονται με τη γαστρονομία  και είναι συγκεκριμένα οι: Ο-Life, Filema Rodion, Natura Rodos, Athenas Treasures, Enoteca Emery, ΒΑΠ Κουγιός ΑΒΕΕ, Geroge Pagonakis photography και Blue Star Ferries.

Οι διοργανωτές της Historica ευχαριστούν θερμά τους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το όραμα για την αναβίωση μίας άλλης ξεχωριστής και μοναδικής εποχής στη Ρόδο, τότε που η ποδηλασία αποτελούσε σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο