Ρόδος: Μπήκε ο Ρίκκα, στροφές ανεβάζει ο Αμανατίδης

Ρόδος: Μπήκε ο Ρίκκα, στροφές ανεβάζει ο Αμανατίδης

Ρόδος: Μπήκε ο Ρίκκα, στροφές ανεβάζει ο Αμανατίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 255 ΦΟΡΕΣ

Στη διάθεση του Σάκη Δέδε επανήλθε ο έμπειρος μέσος και υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρόδου με τον Άρη

Αποστολή εξετελέσθη. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο για τη Ρόδο, η οποία αφήνει πίσω της το άνετο 4-0 επί του ΑΕΡΑ και αρχίζει να προετοιμάζεται, ουσιαστικά από σήμερα (χθες είχε ρεπό), για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σάκης Δέδες, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα με την οποία προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, χωρίς να παραβλέπει πως η ομάδα του έχει μπροστά της αρκετή δουλειά ακόμα προκειμένου να «δεθεί», να βελτιώσει το ρυθμό της και βγάλει τους αυτοματισμούς που μπορεί, μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Αντώνη Ρίκκα.

Ο πολύπειρος μέσος, ο οποίος αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού και προφυλάχθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας, είναι «ετοιμοπόλεμος», συνεπώς οι απουσίες περιορίζονται σε αυτές των Σουλάι και Λαζάρου. Ο πρώτος πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική τομογραφία, με την προσδοκία να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, ενώ ο δεύτερος είναι στρατευμένος.

Σημειώνεται, πως στις προπονήσεις μπήκε και ο Χρήστος Αμανατίδης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο νησί από το Σάββατο και σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμος να προστεθεί στις επιλογές του Σάκη Δέδε.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!