Ρόδος: Μπήκε ο Ρίκκα, στροφές ανεβάζει ο Αμανατίδης

Αποστολή εξετελέσθη. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο για τη Ρόδο, η οποία αφήνει πίσω της το άνετο 4-0 επί του ΑΕΡΑ και αρχίζει να προετοιμάζεται, ουσιαστικά από σήμερα (χθες είχε ρεπό), για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σάκης Δέδες, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα με την οποία προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, χωρίς να παραβλέπει πως η ομάδα του έχει μπροστά της αρκετή δουλειά ακόμα προκειμένου να «δεθεί», να βελτιώσει το ρυθμό της και βγάλει τους αυτοματισμούς που μπορεί, μπορεί να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες του Αντώνη Ρίκκα.

Ο πολύπειρος μέσος, ο οποίος αντιμετώπισε μικροπρόβλημα τραυματισμού και προφυλάχθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας, είναι «ετοιμοπόλεμος», συνεπώς οι απουσίες περιορίζονται σε αυτές των Σουλάι και Λαζάρου. Ο πρώτος πονάει στο πόδι και έκανε μαγνητική τομογραφία, με την προσδοκία να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, ενώ ο δεύτερος είναι στρατευμένος.

Σημειώνεται, πως στις προπονήσεις μπήκε και ο Χρήστος Αμανατίδης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο νησί από το Σάββατο και σε λίγο καιρό θα είναι απόλυτα έτοιμος να προστεθεί στις επιλογές του Σάκη Δέδε.