Απάντηση του Νίκου Νικολή στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την κατασκευή γηπέδων από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δωδεκανήσου Νίκος Νικολής, με αφορμή τις αντιρρήσεις που εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Νότιο Αιγαίο- Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που έγινε στην Σύρο, σχετικά με την χρηματοδότηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η περιφερειακή αρχή έχει θέσει μεταξύ των προτεραιοτήτων της την συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Παρά τις όποιες ‘παραφωνίες’ θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί τις εργασίες και όποιες παρεμβάσεις απαιτούνται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις, καθώς έχει βγάλει ειδικό κωδικό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων γι αυτά τα έργα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις του κόσμου και των ανθρώπων του αθλητισμού, θα παρέχει την στήριξή της παρά τις όποιες αντιρρήσεις και αντιδράσεις της αντιπολίτευσης. Ο Αθλητισμός χρειάζεται τις σωστές υποδομές για να αναπτυχθεί.

Εφόσον υπάρχει έλλειμμα χρηματοδότησης σε πόρους από τους δήμους και από άλλους φορείς, οφείλουμε να στηρίξουμε τα αθλητικά σωματεία σε όλα τα νησιά και να προωθήσουμε τα απαραίτητα έργα στις αθλητικές και γηπεδικές εγκαταστάσεις».