Ο Σαντορινιός πρέπει να πείσει πρώτα τους... δικούς του, ότι δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης!

• Μπορεί ο κ. Σαντορινιός να έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, αλλά... πρέπει πρώτα να πείσει τους δικούς του! Όπως για παράδειγμα τους συντάκτες της εφημερίδας “Ντοκουμέντο” που σε πρόσφατο δημοσίευμά της αναφέρεται στην υποψηφιότητά του. Εκτός κι αν αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω!

• Κόσμος πάει κι έρχεται από τα “στρατηγεία” των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων, αλλά... δεν βγάζεις άκρη! Διότι υπάρχουν και μερικοί που έχουν συναντηθεί με όλους! Και με τους υποψήφιους του α’ βαθμού και με αυτούς του β’ βαθμού αυτοδιοίκησης!

• Εάν πάντως περνά κάποιος από την πλατεία δημαρχείου τα μεσάνυχτα και δει ανοικτά τα φώτα στο γραφείο του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, ας μην απορήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις... 2 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα βρίσκεται εκεί ο κ. Χατζηδιάκος!

• Εάν προηγηθούν οι βουλευτικές εκλογές των αυτοδιοικητικών... θα γίνει χαμός! Διότι όσοι βρεθούν εκτός ψηφοδελτίων ή εκτός Βουλής, δεν θα “πιάνονται” με τίποτα! Για σκεφτείτε το αυτό το σενάριο!

Ο κακός