Ανησυχία στον Διαγόρα για Γούλα

Στην τελική ευθεία για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, που φέρνει στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα τον ιστορικό Παναιγιάλειο, τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν στο «κυανέρυθρο στρατόπεδο» και μάλιστα αυξάνονται. 

Στη χθεσινή προπόνηση ο Νίκος Παντέλης και οι συνεργάτες του, είδαν τον Γιώργο Γούλα να αποχωρεί με πόνους στο γόνατο. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες,  αλλά θεωρήθηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας πιο σωστό, ο παίκτης να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα καταδείξει το μέγεθος του τραυματισμού του. Μέχρις  ότου διαπιστωθεί αυτό, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιγιάλειο. 
-Ενώ αυτά ισχύουν για τον Γιώργο Γούλα, ένας άλλος παίκτης ο Γιάννης Μπουρλάκης, αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς αύριο κι αν όλα πάνε καλά, θα ανάψει το… πράσινο φως για να τον υπολογίζει στο ματς της Κυριακής ο τεχνικός του «γηραιού». 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΛΕΟΥΚΑ 
Ο Πέτρου Λέουκα από την πλευρά του γυμνάζεται κανονικά, αλλά μέχρι χθες δεν είχε έρθει  η πράσινη κάρτα του και ελπίζεται να προλάβει να έρθει πριν τον Κυριακάτικο αγώνα. 
Στο μεταξύ ο Νίκος Παντέλης  τονώνει καθημερινά με το δικό του τρόπο το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Φυσικά υπάρχει το άγχος μιας πρεμιέρας πάντα, αλλά στόχος δεν είναι άλλος, από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.