Ξέσπασε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσίκκης για δημοσίευμα σε βάρος του

Ξέσπασε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσίκκης για δημοσίευμα σε βάρος του

Ξέσπασε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Τσίκκης για δημοσίευμα σε βάρος του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1420 ΦΟΡΕΣ

Το χαρακτηρίζει ψευδές, συκοφαντικό και προσφεύγει στην δικαιοσύνη

Οργισμένη ακακοίνωση για δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατική" εξέδωσε πριν από λίγο ο αντίδημαρχος Ρόδου κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Άνθρακας ο θησαυρός που... έβγαλε ο Δαμιανός Αθανασίου.

Θέλω λοιπόν να πληροφορήσω την κοινή γνώμη, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου ότι η υπόθεση ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ, αλλά έναν ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟ! που έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη εφόσον του δίνει το δικαίωμα η ισχύουσα νομοθεσία.

Με έκπληξή μου, πληροφορήθηκα σήμερα για το κατάπτυστο και άκρως συκοφαντικό άρθρο στο διαδίκτυο αλλά και στην έντυπη έκδοση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, το οποίο υπογράφεται ηλεκτρονικά από τον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας κύριο Δαμιανό Αθανασίου και το οποίο στρέφεται ψευδώς κατά του προσώπου μου, της θεσμικής μου ιδιότητας, με ανακρίβειες απίστευτες για τα τοπικά και δημοσιογραφικά πράγματα του τόπου μας.

«ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 706,61 ευρώ» είναι ο τίτλος και το κείμενο κατονομάζει εμένα που υποτίθεται ότι προσέφυγα ενώπιο του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Ρόδου για να μου ακυρώσουν τάχα το σχετικό χρέος!!!

Θέλω λοιπόν να πληροφορήσω την κοινή γνώμη, τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου ότι η υπόθεση ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ, αλλά έναν ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟ!

Στο ίδιο ολοσέλιδο δημοσίευμα, αναπτύσσεται και μια ολόκληρη ανάλυση φιλοσοφία για τον τρόπο που υποτίθεται ότι λειτούργησα ως πολίτης σε συνδυασμό με την ιδιότητά μου, διαπομπεύοντας έτσι και συκοφαντώντας εμένα και την οικογένειά μου σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Η ιστορία η δική μου και της οικογένειάς μου, η πορεία μου στα κοινά, η θέση που σήμερα κατέχω, αλλά κυρίως το αίσθημα δικαίου που τσαλακώθηκε βάναυσα, δεν μου επιτρέπουν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστώ με σθένος το δίκαιο μου. Κι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι πίσω δεν πρόκειται να κάνω!

Επιφυλασσόμενος παντώς νομίμου διακιώματος μου καθ ότι το συγκεκριμένο άρθρο σπιλώνει την τιμή και την υπόληψη μου και φυσικά προσβάλλει την παράταξη της οποίας είμαι μέλος.

Με εκτίμηση στο αληθινό δημοσιογραφικό λειτούργημα
Δημήτρης Τσίκης, αντιδήμαρχος

Διαβάστε ακόμη

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας

Επιστολή του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Στράτου Καρίκη προς τον Πρόεδρο Κυριάκο Κασάπη