Τους πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχεται η Κάρπαθος

Να δουν από κοντά και να μιλήσουν με τρεις από τις μεγάλες δόξες του πρόσφατου παρελθόντος του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκπροσώπους των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004, θα έχουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας τα παιδιά από την Κάρπαθο.

 Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στα Θρανία», το οποίο «τρέχει» η ΕΠΟ, το νησί θα επισκεφθούν οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης και Γιάννης Γκούμας!   

Οι τρεις πρώην διεθνείς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος και ο επικεφαλής της ΕΠΣΔ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Διακοφώτης, θα φτάσουν στην Κάρπαθο στις 8 το πρωί της Δευτέρας.

Στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Γιάννης Βιτώρης και μέλη της διοίκησης του συλλόγου, οι οποίοι θα τους συνοδεύσουν στα Δημοτικά Σχολεία Διαφανίου και Αρκάσας, στους μαθητές των οποίων θα δωριστούν βιβλία και αθλητικό υλικό.   

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει επίσης ξενάγηση στο Διαφάνι και στον Όλυμπο, γεύμα στο Φοινίκι και επίσκεψη, στις 5 το απόγευμα, στην πρότυπη ακαδημία του Ποσειδώνα στο γήπεδο Πηγαδίων.

Το πρωί της Τρίτης, οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης θα επισκεφθούν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων, παρουσία των μαθητών και των άλλων δύο Δημοτικών Σχολείων της πρωτεύουσας του νησιού, καθώς και του Δημοτικού Σχολείου Απερίου.  
 Στη δε πτήση της επιστροφής θα επιβιβαστούν στη 1 το μεσημέρι της ίδιας μέρας.