Το νερό ρέει άφθονο στο Βενετόκλειο!

Στο δρόμο της Μ. Κωνσταντίνου παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες ροές νερού οι οποίες διαπιστώθηκε ότι προέρχονται από το κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα διαρροής, ελάχιστες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κολοσσού H Hotels και της φιλοξενίας ομάδων, διαιτητών και τηλεοπτικών συνεργείων.

Στην πίσω πόρτα του γηπέδου, την οποία χρησιμοποιούν τόσο οι διαιτητές για είσοδο στα αποδυτήριά τους, όσο και τα μέλη των συνεργείων της ΕΡΤ, που περνούν κάμερες και καλώδια για τις «ζωντανές» μεταδόσεις, υπήρχε εδώ και μήνες πρόβλημα διαρροής το οποίο, όμως, το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου.

Δεν είναι μόνο η ροή προς το δρόμο αλλά και η δημιουργία «λιμνούλας», με στάσιμο νερό, που μετατράπηκε σε εστία μικροβίων.

Υδραυλικός από το Δήμο δεν έχει φανεί στο γήπεδο εδώ κι εβδομάδες παρά τις κλήσεις προς την αρμόδια υπηρεσία.

Να σημειωθεί πως η διαρροή είναι ακριβώς δίπλα στο φράχτη που συνορεύει με τη λέσχη αξιωματικών της αεροπορίας μας. 

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League όμως την προσεχή Τετάρτη (3/10) ο Κολοσσός H Hotels έχει εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου και το θέμα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα προτού γίνουμε πανελληνίως ρεζίλι.