Χωρίς στήριξη... δεν γίνεται τουρνουά

Με δεδομένο τον στόχο που έχει, αλλά και τις μεταγραφές που έκανε στην περίοδο που πέρασε, το «Ροδίων Άθλησις» αποφάσισε να κάνει ένα τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από την Volleyleague αλλά και την Α2, προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του, να προετοιμαστεί σωστότερα για το πρωτάθλημα που έρχεται, αλλά και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον του κόσμου στο νησί μας, με την παρουσία αστεριών του αθλήματος.

Η πορεία των επαφών όμως με τις αρχές του τόπου-απαιτείται η στήριξή τους για να δημιουργηθεί κάτι καλό σε υψηλό επίπεδο βόλεϊ-μέχρι χθες τουλάχιστον, δεν απέφερε καρπούς. Κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να περνάει από το μυαλό των διοικούντων η ματαίωσή του, αλλά και τεχνική ηγεσία και Διοίκηση, να στρέφονται σε άλλους δρόμους με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, παρά το γεγονός πως συνεχίζεται κανονικά και σε εντατικούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα:

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σαν δεδομένο, μόνο οι ημερομηνίες της 13ης και 14ης Οκτωβρίου.

Οι διοργανωτές θέλουν να έχουν τη σιγουριά της υποστήριξης, πριν δώσουν το οριστικό “ΟΚ” στις ομάδες που έχουν προσκαλέσει και μέχρι στιγμής…οι αρχές δεν ανταποκρίνονται.

Εάν δεν υπάρξει η στήριξη, η Διοίκηση του «Ροδίων» είναι αδύνατον να φιλοξενήσει  ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ή και ακόμα από την κοντινή Σύρο για ένα τουρνουά, το οποίο όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, περιλαμβάνει εκτός από τα εισιτήρια, μετακινήσεις, διαμονή, διατροφή κ.α.

Το «Ροδίων» συνεπώς στρέφεται πλέον σε δυο άλλες περιπτώσεις, αν τελικά δεν διοργανώσει το τουρνουά κι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τις αρχές.

Πρώτα απ όλα είναι η φιλοξενία μιας ομάδας, που θα επιλεγεί για τη  διεξαγωγή ενός και μόνο φιλικού σε μια από τις δυο προαναφερόμενες ημερομηνίες.

Παράλληλα υπάρχει η σκέψη μετάβασης στην Αθήνα, για να δώσει η Ροδίτικη ομάδα ένα ή και περισσότερα φιλικά. Στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι φυσικά περισσότερα τα έξοδα.

Το «Ροδίων» σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά περιμένει απαντήσεις από εκείνους των οποίων πήρε το “ΟΚ”, αλλά …δεν είδε φως ακόμα, προκειμένου να διοργανώσει το προαναγγελθέν τουρνουά, το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου.