Πρόβλημα και με Δήμα στον Διαγόρα

Εντατικά προετοιμάζεται ο Διαγόρας για το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για φέτος, που φέρνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.30, τον ιστορικό Παναιγιάλειο.

Μια προετοιμασία όμως, που περνάει μέσα από προβλήματα κι ο Νίκος Παντέλης καλείται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δώσει λύσεις και να καλύψει κενά, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το κακό είναι πως, δεν έφτανε μόνο η ρήξη χιαστών του Γιώργου Γούλα, για να του δημιουργήσει έντονο «πονοκέφαλο».

Ήρθε σ’ αυτήν να προστεθεί παραμονές του αγώνα με τον Παναιγιάλειο, μια θλάση που υπέστη χθες στην προπόνηση ο Γιώργος Δήμας, ο οποίος φυσικά και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί μέχρι την Κυριακή. Ο Νίκος Παντέλης αναζητεί λύσεις και πιστεύεται πως θα τις βρει καθώς υπάρχει βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Έτοιμοι οι Γιώργου-Γλυνός

Στο μεταξύ υπήρξαν και τα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία, καθώς ο Διαγόρας παρέλαβε χθες δύο δελτία που ήταν σε εκκρεμότητα. Ο λόγος για εκείνα των Γιώργου και Γλυνού, οι οποίοι είναι πλέον και επίσημα στην διάθεση του προπονητή τους.

Στον Διαγόρα ευελπιστούν πως σήμερα θα έρθει η πράσινη κάρτα και θα εκδοθεί και το δελτίο του Λέουκα, ο οποίος υπολογίζεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον από τον Νίκο Παντέλη, που παράλληλα αναζητεί και τη λύση για την περίπτωση που δεν εκδοθεί το δελτίο του.

Αναζητείται επιθετικός

Ο «γηραιός» δεν σταματάει καθημερινά να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιώργος Γούλας. Υπάρχουν φυσικά οι παίκτες αλλά τώρα πλέον αναζητεί ποδοσφαιριστή καλύτερο του Γούλα που να προέρχεται από τον χώρο της Football league και να θέλει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Ομολογουμένως μια δύσκολη περίπτωση για την οποία όμως καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση.   

Βγήκαν οι αρχηγοί

Στο μεταξύ βγήκαν χθες οι αρχηγοί της ομάδας ,τέσσερις στον αριθμό. Πρόκειται για τους «παλιούς» Στάθη Προβατίδη και Παναγιώτη Τσαγκάρη και τους «νέους» Τάσο Παγώνη και Γιώργο Κρητικό.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα για τους αρχηγούς της ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2018-2019 στη Γ΄Εθνική, θα είναι οι παίκτες:

- Στάθης Προβατίδης

- Tάσος Παγώνης

- Γιώργος Κρητικός και

- Παναγιώτης Τσαγκάρης

Οι υπεύθυνοι του Τμήματος τους εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο τους».