Πείσμα για εξιλέωση στον Άρη

Τα προβλήματα με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ήταν πολλά για να του επιτρέψουν να παρουσιάσει έγκαιρα ένα σύνολο με κατασταλαγμένη «χημεία» και ρυθμό (ο ίδιος είναι βέβαιος πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα του να «ρολάρει») και με δεδομένο πως το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν είναι και το πιο εύκολο που θα μπορούσε να του τύχει, ο Γιώργος Σάββενας δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιμείνει στη σκληρή δουλειά και να ελπίζει, πως το πείσμα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του θα βοηθήσουν τον  Άρη να βρει γρηγορότερα τα πατήματά του και ταυτόχρονα, να αρχίσει να βάζει στο «σακούλι» του βαθμούς.

Η ήττα από την Κατταβιά προφανώς και ενόχλησε τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έμειναν με την αίσθηση πως αδίκησαν τους εαυτούς τους. Αυτόν ακριβώς τον θυμό θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν  σε κινητήριο δύναμη στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρόδο.

Ένα παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια, που τους δίνει την ευκαιρία όχι απλώς να «ρεφάρουν» για την απώλεια της πρώτης αγωνιστικής, αλλά να «εκτοξευτούν», ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη θα ολοκληρωθεί σήμερα με δουλειά στις στατικές φάσεις κι ένα τελευταίο φρεσκάρισμα του τακτικού πλάνου, απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ η ομάδα περιμένει να πάρει βοήθεια και από τον κόσμο της, που αναμένεται να δώσει αύριο δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου Αρχαγγέλου.