Κατταβιά: Είδε, έμαθε και  ταξιδεύει έτοιμη

Κάθε άλλο παρά ανυποψίαστη θα μπει σήμερα το απόγευμα στο πλοίο της γραμμής, η αποστολή της Κατταβιάς, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο την τοπική Αθλητική Ένωση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Η παρουσία της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του Μανώλη Φραντζή στο γήπεδο των Μαριτσών, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή, έδωσε στον προπονητή της ομάδας και κυρίως στον συνεργάτη του Γιώργο Μυλωνά, ο οποίος θα κοουτσάρει την Κατταβιά αύριο λόγω κωλύματος του πρώτου, μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για «κατασκοπεία».

Το συμπέρασμά τους; Πως η ήττα της ΑΕ Κω με 4-1 ξεγελά. Πρόκειται για μία καλή και άκρως επικίνδυνη ομάδα, η οποία είναι ικανή να κάνει ζημιές, πόσω δε μάλλον όταν αγωνίζεται στο γνώριμο περιβάλλον της έδρας της.

Οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάστηκαν για μία σκληρή μάχη, την οποία θα δώσουν πλήρεις και πνευματικά έτοιμοι, αντλώντας επιπλέον δύναμη από την αυτοπεποίθηση την οποία κέρδισαν στον νικηφόρο αγώνα της πρεμιέρας με τον Άρη.