Μπροστά στο πρώτο «κρας τεστ» ο Ηρακλής Μαριτσών

Αν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕ Κω το ζητούμενο για τον Ηρακλή Μαριτσών ήταν να φτάσει σε μία άνετη νίκη, προς επιβεβαίωση της εκτίμησης πως ούτως ή άλλως ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, στο αυριανό ματς των Καλυθιών με τον ισχυρό Απόλλωνα είναι να αποδείξει πως ο πήχης των φιλοδοξιών του δικαίως έχει τοποθετηθεί ψηλά.

 Παρότι το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μόλις ξεκίνησε και είναι νωρίς οι ομάδες να κριθούν, δεδομένου πως καμία δεν είναι έτοιμη, για τους «ροπαλοφόρους» η αποστολή στις Καλυθιές μοιάζει μ’ ένα πρώτο πραγματικό «κρας τεστ».

Η εβδομάδα κύλησε για τους «ροπαλοφόρους» με δουλειά σε τομείς που η ομάδα έδειξε να «χωλαίνει» στο παιχνίδι με τους Κώους και το μοναδικό ερωτηματικό που έμεινε να απασχολεί τον προπονητή Κώστα Πάττα έχει να κάνει με τον Γιώργο Σκόρπο.

Πέρα από ένα χτύπημα που δέχθηκε χαμηλά στο πόδι στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, ο πολύπειρος αμυντικός εμφάνισε πρόβλημα στη μέση. Στις τελευταίες δύο προπονήσεις έλαβε μέρος μεν, ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι των Καλυθιών θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται.