Στο Καστελόριζο βρέθηκε ο Γιάννης Παππάς

Στο Καστελόριζο βρέθηκε ο Γιάννης Παππάς

Στο Καστελόριζο βρέθηκε ο Γιάννης Παππάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 690 ΦΟΡΕΣ

Στο Καστελόριζο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Παππάς, στο πλαίσιο περιοδείας που συνεχίζει να πραγματοποιεί από το καλοκαίρι και δε χάνει την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους νησιώτες του «οργώνοντας» στην κυριολεξία τα νησιά της εκλογικής του περιφέρειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Παππάς, καθ' όλη τη διάρκεια των επισκέψεών του στα νησιά, έχει σηναντηθεί με πλήθος κόσμου αλλά και με φορείς ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιώτες καθώς ο ίδιος έχει ιδιαίτερη επαφή με τους συμπατριώτες του και επιδιώκει να βρίσκεται συχνά κοντά τους.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»