Ταξίδι στο… άγνωστο για το Φοίβο

Το παρθενικό του… ταξίδι στο χώρο της Γ’ εθνικής θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Φοίβος, που στην πρεμιέρα του οικείου πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας, τον Πανμοβριακό Ριόλου.

Η ομάδα της Δυτικής Αχαΐας δεν διαθέτει γήπεδο που να πληρεί τις απαιτήσεις της κατηγορίας κι επομένως θα αναγκασθεί να δώσει τα παιχνίδια της, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική της έδρα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14.45, με την ομάδα της Κρεμαστής να φτάνει εκεί λίγη ώρα νωρίτερα, καθώς σήμερα το πρωί θα αφιχθεί ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά και από κει θα μεταβεί στην πόλη της Αχαΐας οδικώς.

Ο Σάββας Ορφανίδης πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, με τους Γκινή και Γαργάλη να βρίσκονται στην αποστολή, Μοναδικός απώς είναι ο Βαλάντης Κουδούνης που στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη (ο μυς που συνδέει τη σπονδυλική στήλη με τον μηριαίο).

Συγκεκριμένα ο Φοίβος ξεκίνησε χθες στις 10 το βράδυ το ταξίδι του από το λιμάνι της Ρόδου και σε αυτό ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» πήρε μαζί του τους: Μιχαλάκη, Γιαννούλη, Παπασταμάτη, Νικήτα, Παϊζάνο, Στελλά, Ορφανίδη Ν., Τζελάι, Αρφαρά, Μπάρδη, Πατσίλη, Γκινή, Χατζησάββα, Ταφάνι, Τερζίου, Γαργάλη, Καραγεωργίου, Πεταυράκη και Μπανουσάι.

Οι  Κρεμαστενοί μπορεί να είναι «νεοφώτιστοι» στην κατηγορία, αλλά κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το σημερινό τους αντίπαλο, που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Αχαΐας και για πρώτη φορά θα αγωνισθεί στη Γ’ Εθνική.

Ο Πανμοβριακός αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, που με «όπλο» τον ενθουσιασμό θα προσπαθήσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία.

Ο Φοίβος γνωρίζει λίγα πράγματα για τον αντίπαλό του, όμως θα παλέψει να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Και στην ομάδα του Σάββα Ορφανίδη υπάρχει ο ενθουσιασμός και πιστεύεται με την κατάλληλη καθοδήγηση να αξιοποιηθεί.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για τους «κυανοκίτρινους». Θα μεταβούν οδικώς για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κι από κει το βράδυ θα επιστρέψουν στο νησί μας.