Στην τελική ευθεία  για το 4ο χειμερινό τουρνουά Ρόδου

Με τη συμμετοχή είκοσι ομάδων, αριθμός αν μη τι άλλο εντυπωσιακός για τα τοπικά μας δεδομένα, ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο (6-7 Οκτωβρίου) το 4ο χειμερινό τουρνουά καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει και φέτος το “Ροδίων Άθλησις” στο κλειστό γυμναστήριο του εκπαιδευτηρίου.

Είκοσι ομάδες οι οποίες διαφοροποιήθηκαν κάπως από την ημέρα που μαζεύτηκαν οι εκπρόσωποί τους στην πρώτη συγκέντρωση με την οργανωτική επιτροπή έως την ημέρα της κλήρωσης του προγράμματος.

Για παράδειγμα, το Νιοχώρι «ενώθηκε» με τους Δωριείτες ενώ η Χαβαλένθια και οι Airball δεν κατεβαίνουν, με τους παίκτες να εντάσσονται σε άλλες ομάδες. Έτσι, έχουμε τις νέες παρουσίες των Μπιργουόκι Μπακς και του Δωριέα Νεοχωρίου ενώ λαμβάνει μέρος και το Οικονομικό Επιμελητήριο, το οποίο το συναντήσαμε και στο ανοιχτό τουρνουά του ΔΟΠΑΡ το καλοκαίρι.

Η πρώτη αγωνιστική:
Α’ Όμιλος: Δωριείτες – Αστυνομία, Modela – Epavlis, Blue celtics – Πειρατές, Δωριέας Νιοχωρίου – Smallball, Villanova City – Βενετόκλειο.

Β’ Όμιλος: Underdogs – Διγενής Κοσκινού  by Κολλέγιο, Μπιργουόκι Μπακς – Panthers, Κronos Security – ΤΕΕ, Buzzer Beater- ΟΕΕ, Σταυρός Καλυθιών – Ιβίσκος.