Ρόδος: Επικίνδυνη αποστολή και νέα ατυχία με Ρίκκα

Ούτε στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη θα καταγράψει ο Αντώνης Ρίκκα την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα της Ρόδου, παρά την περί του αντιθέτου βεβαιότητα των προηγούμενων ημερών.

 Ενώ συμμετείχε στις προπονήσεις της εβδομάδας κι έδειχνε να είναι έτοιμος, προς το τέλος του τελευταίου οικογενειακού διπλού, τα οποίο έγινε σε συνθήκες υψηλής έντασης, ο πολύπειρος αμυντικός αισθάνθηκε βαριά τη γάμπα του και εγκατέλειψε, με τον προπονητή του Σάκη Δέδε να αποφασίζει, προφανώς ορθά, πως δεν υπάρχει λόγος να αναλάβει το ρίσκο μίας ενδεχόμενης υποτροπής. 

Υπενθυμίζεται, πως εκτός δράσης παραμένουν ο στρατευμένος Αντώνης Λαζάρου και ο τιμωρημένος από πέρσι Άκης Καμπούρης, ενώ στην αποστολή του σημερινού αγώνα στον Αρχάγγελο θα συμπεριληφθεί, για πρώτη φορά, ο Γκέστι Σουλάι, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να του δοθεί χρόνος συμμετοχής. 

Η προετοιμασία των «ελαφιών» ολοκληρώθηκε χθες με χαλάρωμα, ενώ σήμερα τα μέλη της αποστολής θα συγκεντρωθούν από νωρίς για να γευματίσουν και να κάνουν μία τελευταία συζήτηση για έναν αγώνα, τον οποίο περιγράφουν ως δύσκολο και εξαιρετικά επικίνδυνο. 

Δεν είναι μόνο η πραγματικότητα που θέλει τον Άρη να διαθέτει ένα σύνολο με δυνατότητες και αρετές,  όπως και μία δυνατή έδρα που κάνει τους πάντες στη Ρόδο να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Είναι και χρονική στιγμή που θα τον αντιμετωπίσουν, στο πλαίσιο ενός πρωταθλήματος που δεν θα συγχωρέσει λάθη.  Η ομάδα είναι μεν εξαιρετικά ποιοτική, ταυτόχρονα όμως και καινούργια.  Χρειάζεται λοιπόν το χρόνο της για να βρει τη συνοχή της και μέσω αυτής,  τον ρυθμό που μπορεί.