Κλεόβουλος: Με φόρα και με το μυαλό στη θέση του

Η νίκη, έπειτα από ανατροπή, επί του Κλεάνθη στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τον μπόλιασε με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια, οι μέρες που ακολούθησαν τον βοήθησαν να ισορροπήσει τα συναισθήματά του και οι προπονήσεις να «δεθεί» περισσότερο. 

Για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα ο Κλεόβουλος δείχνει έτοιμος κι αν υπάρχει μία «παγίδα» την οποία φοβάται ο Δημήτρης Δογιάμας, είναι η πιθανότητα οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τον σημερινό νεοφώτιστο αντίπαλό του ως τον αδύναμο κρίκο της κατηγορίας.

Μπορεί στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας τους οι «ερυθρόλευκοι» του Γρηγόρη Σαρρή να μην έπεισαν, όμως στην έδρα του διεκδικητή του τίτλου ΔΙ.Α. στάθηκαν, την περασμένη Κυριακή, αξιοπρεπέστατα, στέλνοντας το μήνυμα πως όποιος τους υποτιμήσει, θα «καεί». 

Αμφίβολη, ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, παραμένει η συμμετοχή των Γιώργου Χαμιτάι και Τσαμπίκου Γιαννιού. Ο πρώτος συνεχίζει να πονάει στον ώμο, ενώ ο δεύτερος υπέστη, στον αγώνα της πρεμιέρας, διάστρεμμα.