Μουσική εκδήλωση την Τετάρτη

Το σωματείο με την επωνυμία: «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MIRAMARE WONDERLAND», σε συνεργασία με τη Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης, διοργανώνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο, εκδήλωση με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες, τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Η συνεργασία του σωματείου με τη Ροδιακή Επιτροπή Ειρήνης στον τομέα του πολιτισμού έχει ένα πλούσιο παρελθόν και φυσικά ένα ακόμα πιο δημιουργικό μέλλον.

Υπενθυμίζεται η εκδήλωση στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου με το Λάκη Χαλκιά, η συναυλία στο Δημοτικό θέατρο με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και το Μανόλη Ανδρουλιδάκη. Σε ανακοίνωση του σωματείου αναφέρονται τα εξής:

“Ο αγώνας  των εργαζομένων για το μεροκάματο, τις συνθήκες δουλειάς, τα ωράριο εργασίας, συνδέεται άρρηκτα με τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Ιδιαίτερα σήμερα η συγκέντρωση τεράστιου  πολεμικού δυναμικού στην περιοχή μας,  με τις επικίνδυνες εξελίξεις στα Βαλκάνια, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο έχει στόχο να επιβάλουν  οι ιμπεριαλιστές τα συμφέροντα των αστικών τάξεων στην εξόρυξη και μεταφορά των ενεργειακών αποθεμάτων.

Η τέχνη έχει τη δική της συμβολή στον αγώνα ενάντια στον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στον αγώνα ενάντια στις Αμερικανονατοϊκές βάσεις, οι οποίες απλώνονται σαν τα μανιτάρια στη χώρα μας, με πρωταγωνιστή τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.  Η εργατική τάξη δεν έχει τίποτα να κερδίσει από τα σχέδια της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας, από τα συμφέροντα των αστικών τάξεων της περιοχής και των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα συμβάλει στον αγώνα για την ειρήνη”.