Κλεάνθης: Κορόιδο ήταν να πει “όχι”  στα δώρα;

Παραδείσι 
Με το άνετο 3-0 επί του ΑΕΡΑ «ξέπλυνε» ο Κλεάνθης την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Λίνδου. 

Οι Παρασεισιώτες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο αρκούντως σοβαροί και συγκεντρωμένοι και διευκολύνθηκαν αφάνταστα από τα παιδαριώδη λάθη των αντιπάλων τους, που πριν προλάβουν να μπουν στο κλίμα του αγώνα, βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. 

Με τη συμπλήρωση ενός λεπτού παιχνιδιού και στην πρώτη ουσιαστική απόπειρά τους να επιτεθούν, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ευγενικός έστρωσε, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για τον Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχοντας μπροστά του ανοιχτό πεδίο, «έγραψε» το 1-0 με καλοζυγισμένο διαγώνιο σουτ.  

Εννέα λεπτά αργότερα και σχεδόν από το πουθενά, έγινε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι «πούλησαν» την μπάλα έξω από την περιοχή τους, ο Ευγενικός την κέρδισε, πέρασε με την άνεσή του τρεις αντιπάλους και σκόραρε με πλασέ από θέση τετ α τετ. 

Μετά το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε ο ΑΕΡΑ έδειξε να συνέρχεται κάπως, είχε δύο καλές προσπάθειες με τον Φιάμπολη στο 12’ και τον Μπεκλετσή στο 20’, ωστόσο ο Κλεάνθης συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και να απειλεί πολύ πιο ουσιαστικά με ένα τρίτο «χτύπημα», το οποίο θα μπορούσε να πετύχει ο Ευγενικός στο 22’, αν ο Τζήμας δεν εξουδετέρωνε το πλασέ του από θέση τετ α τετ. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μία καλή ευκαιρία να ξεκινήσουν με καλύτερους όρους στην επανάληψη, με τον Ζάχαρη να μην αξιοποιεί από κοντά το ωραίο παράλληλο γύρισμα του Φιάμπολη. 

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έμοιαζε με… «ριπλέι» του πρώτου. Μόλις στο 47’ ο Ευγενικός δέχθηκε πάσα στην πλάτη της άμυνας στο ύψος της μεσαίας γραμμής χωρίς να την κυνηγήσει (αν και έκανε κίνηση προς την μπάλα), καθώς ήταν εκτεθειμένος.

Ο δεύτερος  βοηθός  Τσιβίτης σήκωσε το σημαιάκι του, οι αμυνόμενοι σταμάτησαν, ωστόσο ο διαιτητής Δουλγέρης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί, με τον Πελέκη να έρχεται με ταχύτητα από πίσω, να ξεχύνεται προς την αντίπαλο εστία και να σιγουρεύει το 3-0 με πάσα στον Ευγενικό, που έσπρωξε την μπάλα στο κενό τέρμα, υπό τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. 

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα ο ΑΕΡΑ πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα για το γκολ της τιμής (η απουσία των Πλύγκου και Μασάδο ήταν ξανά εμφανής), ο δε Κλεάνθης απλά για να μην κάνει το λάθος να δώσει στον αντίπαλό του το δικαίωμα στην ελπίδα. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δουλγέρης, με βοηθούς τους Σαρρή και Τσιβίτη. 

Οι συνθέσεις: 
Κλεάνθης: Σαμολαδάς, Χαριτάκης, Σαρίκος, Ατσίδης, Βουτσινάς, Μπερετούλης (85’ Αρίφη), Παπακωνσταντίνου (79’ Σαΐτης Χ.), Χατζηκυριάκος, Σιέχ, Ευγενικός, Πελέκης (79’ Γιαννίκος) 
ΑΕΡΑ: Τζήμας (47’ λ.τ. Κοντογεωργάκης), Γιαννακάκης, Κωνσταντινίδης, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Νικολής (58’ Αμπαζάι), Φιάμπολης (70’ Κανελλόπουλος), Γαϊτάνος, Μπεγκλετσής, Ζάχαρης, Γιορδαμνής (52’ Στεφανής).