Χρυσά τα ροδίτικα “γάντια” στην Πάτρα

Καλύτερες επιδόσεις δεν θα μπορούσαν να περιμένουν από τους αθλητές τους ο προπονητής του Κολοσσού Καλυθιών Ρόδου, Μπάμπης Στατιού και ο συνεργάτης του, Τάσος Μανωλάς, στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας με την επωνυμία «The Unknown Champion», το οποίο έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη στην Πάτρα, με τη συμμετοχή περίπου ογδόντα πυγμάχων από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βραζιλία, την Ιταλία, την Ουγγαρία και την Ουκρανία. 

 Οι Στάθης Αντωνάς και ο Αλέξανδρος Φάρρελλ ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ο πρώτος στην κατηγορία των 69 κιλών και ο δεύτερος στην αντίστοιχη των 75 κιλών, δείχνοντας έτοιμοι για τις ουκ ολίγες διοργανώσεις, στις οποίες θα λάβουν μέρος τους προσεχείς  μήνες. 

Η νέα επιτυχία των δύο αθλητών «φωτογραφίζει» την εξαιρετική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γυμναστήριο του Κολοσσού Καλυθιών (βρίσκεται στον Προφήτη Αμώς στο Φαληράκι) και τη σταθερά αυξανόμενη δυναμική της ροδίτικης ολυμπιακής πυγμαχίας. 

Ο σύλλογος υποδέχεται ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά που γνωρίζουν και αγαπούν το άθλημα και είναι θέμα χρόνου να αναδείξει περισσότερους πρωταθλητές. 

Την αποστολή στο τουρνουά της Πάτρας συνόδευσε ο γιατρός Παναγιώτης Γεωργούδης, ενώ ο Αλέξανδρος Φάρρελλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Αγγλία, για την οποία θα αναχωρήσει στις 4 Οκτωβρίου προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές του.