Και δεύτερο μετάλλιο  για τη Λυδία Σπανού

Υπό εξαιρετικά ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχόπτωσης κι ένα περιβάλλον για δυνατούς αθλητές, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και συγκεκριμένα ο αγώνας αντοχής στις κατηγορίες Νεανίδων- Κορασίδων και Παίδων στη Βορειοανατολική Αττική την Κυριακή.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε πανάξια για δεύτερη φορά στη διοργάνωση η ποδηλάτισσα του Ροδήλιου, Λυδία Σπανού στην κατηγορία Νεανίδων, όπως και στο χρονόμετρο.

Εξαιρετικές εμφανίσεις έκαναν όμως και οι πέντε αθλητές του συλλόγου στην κατηγορία Παίδων και συγκεκριμένα οι Σταμάτης Σαβάκης, Νίκος Δράκος, Ιάκωβος Κούρος, Γιάννης Μιαουλης και Αριστείδης Κουτούνης, οι οποίοι έδειξαν το πόσο καλά ήταν προετοιμασμένοι.

 Άτυχος στάθηκε ωστόσο ο Γιάννης Μιαούλης που είχε δυο φορές σκασμένο λάστιχο στα δύο χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό ενώ ήταν μαζί με το πρώτο γκρουπ του αγώνα, με αποτέλεσμα να στερηθεί τη διάκριση.

Σε ό, τι αφορά τις θέσεις τους, ο Σταμάτης Σαββάκης ήταν 4ος, ο Νίκος Δράκος 7ος και Ιάκωβος Κούρος 9ος, με τους Αριστείδη Κουτούνη και Γιάννη Μιαούλη να προσπαθούν επίσης για ένα πλασάρισμα όσο ψηλότερα γίνεται, σε αναμονή μάλιστα των επίσημων αποτελεσμάτων από την ΕΟΠ.

Με ανακοίνωσή του ο Ροδήλιος συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του αλλά και τους δύο προπονητές, Κωνσταντίνο Πανταζή και Αναστάσιο Μανουκιάν, για τις επιτυχίες.