Ο ΠΑΟΚ προτίμησε  την Καρδίτσα αντί  του Ιπποκράτη

Πάνω από ένα μήνα έκανε υπομονή, περιμένοντας τον ΠΑΟΚ ν’ αποφασίσει αν θα δώσει τελικά δανεικό τον 20χρονο Καρρά σε ομάδα της Α2 κατηγορίας και σε ποια.

Ο Ιπποκράτης Kos Hotel είχε έρθει σε επαφή με το «δικέφαλο» του Βορρά, εκφράζοντας την επιθυμία του να εντάξει στο δυναμικό του τον νεαρό σέντερ και να του δώσει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί για «να πάρει παιχνίδια στα πόδια του».

Εν τέλει, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε όντως να παραχωρήσει τον Καρρά σε ομάδα της Α2 αλλά επέλεξε την Καρδίτσα και όχι τον Ιπποκράτη Kos Hotel ο οποίος μάλλον θα στηριχθεί εξ ολοκλήρου στον πολύπειρο Κώστα Χαρίση.

Εξάλλου, χθες επρόκειτο να γίνει η παρουσίαση της φανέλας των Κώων εν όψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής στην Α2 η οποία ξεκινά το προσεχές Σάββατο, με αντίπαλο τον Εθνικό, την πρώην ομάδα του προπονητή τους, Σάββα Συμεωνίδη.

Οι Πειραιώτες μέχρι και χθες έκαναν μεταγραφές, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα σύνολο για να κατέβουν στο πρωτάθλημα. Απέκτησαν ένα δικό μας παιδί, τον 20χρονο Δημήτρη Μπινιάκου, ο οποίος, μετά τον Κολοσσό, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή και πέρσι στον Εύαθλο Πολυκάστρου.