Δεν ξεχνούν τον άνθρωπό τους, ο Διγενής και η Σύμη

Τη μνήμη του αξέχαστου Μιχάλη Παπακαλοδούκα, του προπονητή ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τη δημιουργία των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου και ανέδειξε ουκ ολίγους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, θα τιμήσει η διοίκηση του Διγενή, με τη διοργάνωση αναπτυξιακού τουρνουά στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου, στο γήπεδο Κοσκινού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι ομάδες Κ-6, Κ-8, Κ-10 και Κ-12, οι εκπρόσωποι των οποίων μπορούν να απευθύνονται στον κ. Μιχάλη Βογιατζή (6973 391460), καθώς και στη γραμματεία του Διγενή (6942 865231).

Ως συνδιοργανωτής του τουρνουά συμμετέχει ο σύλλογος της Σύμης, από την οποία ο Μιχάλης Παπακαλοδούκας καταγόταν.   
Δεν τον «χάλασε» η αναβολή

Ουδόλως ενοχλήθηκαν οι άνθρωποι του Διγενή από την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή, αγώνα με τον ΔΙ.Α. Η ομάδα έχει ανάγκη από χρόνο προκειμένου να βρει τα «πατήματά» της, αλλά και να εντάξει τους ποδοσφαιριστές που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ένας εξ αυτών είναι ο ακραίος αμυντικός Λευτέρης Κώτης, ο οποίος μπήκε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στη 18άδα του εκτός έδρας αγώνα με τον Κλεόβουλο, ενώ σύντομα θα τον ακολουθήσουν οι Μοσκιού και Νίκας.