Επιστροφή Κούτρη, παραμονή Φαρμακαλή στον Άγιο Γεώργιο

Την κιτρινόμαυρη φανέλα της ομάδας του Αγίου Γεωργίου θα φορέσει και πάλι ο Νίκος Κούτρης που και αυτός δεν θα πρέπει να θυμάται πόσες φορές έχει κάνει τη… διαδρμή Μάσσαρι – Μαλώνα και το αντίστροφο.

Ο έμειρος αμυντικός αποφάσισε να αγωνισθεί και πάλι σε μια από τις δύο του αγάπες, τον Άγιο Γεώργιο (η άλλη είναι ο Αστέρας) και να την βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Επίσης χθες ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με το Βασίλη Φαρμακαλή, ο οποίος θα έχει φέτος διπλή ιδιότητα, καθώς θα αποτελεί το συνεργάτη του Γιάννη Χατζησταμάτη στο τεχνικό τιμ. Η σχετική ανακοίνωση του «Αγίου» για τους δύο:

«Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Νίκου Κούτρη στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα ανακοινώνουμε την παραμονή του Βασίλη Φαρμακαλή και τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας με διπλή ιδιότητα αυτή του ποδοσφαιριστή και του άμεσου συνεργάτη του Γιάννη Χατζησταμάτη. Ευχόμαστε και στους δύο καλή σεζόν με υγεία».

Ξανά «χαζομπαμπάς» ο Χατζημανώλης
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο αρχηγός του Αγίου Γεωργίου, Μανώλης Χατζημανώλης, καθώς πριν λίγες μέρες, η γυναίκα του Μαρία έφερε στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι. Η «Ροδιακή» εύχεται στο ευτυχισμένο ζευγάρι να τους ζήσει.