Πλήγμα με Πάπα στην Κατταβιά

Το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών της χωρίς να αισθάνεται υπερβολική πίεση και χωρίς να τη βαραίνουν αχρείαστα ερωτηματικά για την αγωνιστική ταυτότητά της, κέρδισε η Κατταβιά μέσα από το νικηφόρο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Με την παρουσία της τόσο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη, όσο και στο εκτός έδρας του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕ Κω, η ομάδα της Νότιας Ρόδου έδειξε πως συγκριτικά με την περσινή σεζόν όχι μόνο παραμένει ανασταλτικά ικανή και δυσκολοκατάβλητη, αλλά  γνωρίζει πλέον και τον τρόπο να βάζει στο «σακούλι» της βαθμούς, ακόμα κι αν χρειαστεί να εκμεταλλευτεί… μισή ευκαιρία.

Ο βοηθός προπονητή Γιώργος Μυλωνάς, ο οποίος είχε την ευθύνη της καθοδήγησης και της διαχείρισης του αγώνα της Κω, έβγαλε τον τεχνικό Μανώλη Φραντζή (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων) ασπροπρόσωπο.

Η ομάδα επέστρεψε στη βάση της νικήτρια και «καθαρή» από τραυματισμούς, αν και το ματς της Κω άφησε πίσω του μία σοβαρή απώλεια, αυτή του Βίκτωρα Πάπα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είδε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και με δεδομένο πως στο Φύλλο Αγώνα γίνεται λόγος για εξύβριση του βοηθού διαιτητή, βάσει του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα  κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού για τέσσερις αγωνιστικές.     

Ως εκ τούτου, το τεχνικό επιτελείο της Κατταβιάς δεν τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών, για το οποίο η ομάδα άρχισε να προετοιμάζεται από χθες.