Ρόδος: Υπέρ της ο χρόνος, υπέρ της και οι δυσκολίες

Μία από τις πλέον δύσκολες έδρες, από τις οποίες θα περάσει φέτος, άφησε πίσω της η Ρόδος και το γεγονός πως δεν «σκόνταψε» απέναντι σ’ έναν σκληρό και ικανό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης, σε μία περίοδο που όχι μόνο συνεχίζει την προσπάθειά της να «δέσει», αλλά έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες, δεν μπορούσε παρά να ερμηνευτεί από τους ανθρώπους της ως ένας καλός οιωνός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Δύσκολα συναντά κανείς στο τοπικό ομάδα με τόσο ποιοτική μεσαία γραμμή και επικίνδυνη επίθεση όπως είναι ο Άρης και τα «ελάφια» κλήθηκαν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας σχήμα εκτάκτου ανάγκης, δεδομένου πως ξέμειναν από αμυντικά χαφ. 

Ο Αντώνης Ρίκκα έμεινε στα «πιτς» (συνεχίζει τις θεραπείες και το ατομικό πρόγραμμα), ο Ηλίας Τριχάκης  αντικαταστάθηκε μόλις στο 7’ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (εκτιμάται πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό), ενώ εκτός έμεινε και ο στρατευμένος Αντώνης Λαζάρου. 

Θέλοντας και μη, η Ρόδος «καθάρισε» το ματς από την εξαιρετική επίθεσή της, κινδύνευσε όμως αμυντικά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο (και πώς θα μπορούσε άλλωστε), από τα μάτια του Σάκη Δέδε. 

Ο έμπειρος τεχνικός θα εστιάσει από σήμερα τη δουλειά του στη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας της ομάδας του και κυρίως, στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια να κερδίσει το συγκρότημά του ένα επιπλέον «κλικ» σε συνοχή, αυτοματισμούς και ρυθμό. 

Όσο για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Κω, που ακολουθεί στο πρόγραμμα, αντιμετωπίζεται από τους πάντες με την απόλυτη σοβαρότητα, ως ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα που οδηγεί προς την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Σάκης Δέδες ελπίζει πως ο Τριχάκης θα ξεπεράσει έγκαιρα το πρόβλημά του και τεθεί στη διάθεσή του, όπως και ο Γκέστι Σουλάι, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό (έπαιξε ως αλλαγή προς το τέλος του αγώνα στον Αρχάγγελο), κάνει ατομικό πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.                                          
 Ευχαριστίες για τη φιλοξενία  
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Άρη για τη φιλοξενία, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου: 

«O πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης και οι φίλοι της Ρόδου που παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας με τον Άρη στον Αρχάγγελο, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και τη διοίκηση του αντίπαλου σωματίου για την καθ’ όλα άψογη φιλοξενία».