Άρης: Ξεχνάει το σκορ, επενδύει στην εμφάνιση

Οκ, σύμφωνοι, η ήττα είναι ήττα  και το 4-1, με το οποίο ο Άρης έχασε στην έδρα του από τη Ρόδο το περασμένο Σάββατο, προφανώς δείχνει βαρύ, όμως η αλήθεια είναι πως συγκριτικά με τον αγώνα της πρεμιέρας με την Κατταβιά, τούτη τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» του Αρχαγγέλου μπορούν να ισχυριστούν πως και αισθητά βελτιωμένοι εμφανίστηκαν, και ποδόσφαιρο έπαιξαν, και δύσκολα έβαλαν στον ισχυρό αντίπαλό τους, αλλά και δικαιούνται να αισθάνονται αδικημένοι από την έκταση του σκορ, το οποίο αλλοιώνει την εικόνα ενός παιχνιδιού που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. 

Ο προπονητής Γιώργος Σάββενας επιμένει σ’ αυτό που υποστηρίζει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Πως μόλις η ομάδα του αποκτήσει τη δυνατότητα να δουλέψει στις προπονήσεις, σταθερά, με το σύνολο των ποδοσφαιριστών της, θα είναι σύντομα σε θέση να παρουσιάσει αυτά που πραγματικά μπορεί, όπως ακριβώς «υποσχέθηκε» στο παιχνίδι με τη Ρόδο. 

Ο αγώνας του Σαββάτου ήδη ανήκει στο παρελθόν και οι πάντες στον Αρχάγγελο σκέφτονται το εκτός έδρας ματς με τον Κλεάνθη, το οποίο βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία η ομάδα να ξεκινήσει τη βαθμολογική αντεπίθεσή της. 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, ενώ για την τρέχουσα εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί τέσσερις προπονήσεις (αύριο οι παίκτες του Άρη θα έχουν ρεπό).