Έντονο ενδιαφέρον για την Ανάβαση Πανορμίτη

Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ήδη ποδηλατικοί σύλλογοι από τη Ρόδο και την Κω για την Ανάβαση Πανορμίτη το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον διοργανωτή Έλαφο, στον αγώνα θα εκπροσωπηθούν οι Φιλίνος, Άθλος και Μεσόγειος με 35 αθλητές-αθλήτριες, αλλά μέχρι μεθαύριο που λήγει η προθεσμία συμμετοχής είναι σίγουρο πως θα αποσταλούν και νέες δηλώσεις για παρουσία στην ποδηλατική αυτή διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται προς τα σωματεία ότι οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Παρασκευή 5/10/2018 και ώρα 17:00 στο  Fax 2241038341 η στο email elafoscyclingteam@yahoo.gr.

Το πρόγραμμα του αγώνα:

Σάββατο 13 Οκτώβριου και ώρα 16.30

Κατηγορία: ΠΠ-ΠΚ Ατομική χρονομέτρηση 5χμ  -ΜΙΝΙ  3χλμ  

Κανονισμοί αγώνα: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. ειδικότερα  για τις Αναβάσεις (εγκύκλιος ΤΕ-ΕΟΠ 2/18) και τον αγώνα στην  κατηγορία Μίνι ισχύουν οι ειδικοί κανονισμοί   για ατομική χρονομέτρηση.  

Κυριακή 14 Οκτώβριου και ώρα 10.30  

Αγώνισμα: Ατομική χρονομέτρηση.

Κατηγορίες: Ανδρών-Εφήβων-Παίδων- Μάστερς 12χλμ

Διαδρομή: Εκκίνηση Μονή Πανορμίτου επαρχιακή οδός προς Σύμη, τερματισμός Παναγία Στρατερή (σκουπίδια).

Ώρα εκκίνησης αγώνα:  10:30 όλες οι κατηγορίες, ως άνω.

Όροι συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.

Ο ποδηλατικός όμιλος ΑΣΡ ΕΛΑΦΟΣ  δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα:

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου  και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.  Σε όλες τις κατηγορίες ισχύουν τα αγωνιστικά πατήματα αναπτυξιακής κατηγορίας, κανονισμός 2.2.023. Και ο κανονισμός για τις συγχωνεύσεις από 1.4.020 έως και 1.4.023.