Τα κεφάλια μέσα στον Ηρακλή Μαριτσών

Δεν είναι τόσο η ήττα από τον Απόλλωνα Καλυθιών που ενόχλησε τον Κώστα Πάττα, όσο η συνολική εμφάνιση του Ηρακλή Μαριτσών, που δεν μπήκε στο πνεύμα των απαιτήσεων τους συγκεκριμένου αγώνα και δεν πλησίασε την απόδοση που βάσει του υλικού του, αλλά και της προσπάθειας που έγινε στην προετοιμασία, μπορεί.

Οι «ροπαλοφόροι» έκαναν την αυτοκριτική τους και από την περασμένη Δευτέρα στρώθηκαν στη δουλειά, ώστε στο παιχνίδι που τους περιμένει το Σάββατο κόντρα στον Διαγόρα στο Βάτι, να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Ο Κώστας Πάττας ελπίζει πως σε αντίθεση με το ματς των Καλυθιών, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας θα είναι σε θέση να στηριχθεί στις υπηρεσίες του Γιώργου Σκόρπου, ο οποίος δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη μέση του.

Ο Ηρακλής συλλυπάται
Τη βαθιά οδύνη τους για τον χαμό της Βηθλεέμ Χατζηκαλημέρη, κόρης του παλιού φροντιστή του γηπέδου των Μαριτσών Κυριάκου Χατζηκαλημέρη, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ηρακλή:

«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυριάκου Χατζηκαλημέρη για τον άδικο και πρόωρο χαμό της αγαπημένης τους κόρης Βηθλεέμ Χατζηκαλημέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει. Αλησμόνητη».