Σε εξέλιξη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από προχθές δημοσκόπηση αναφορικά με τις περιφερειακές εκλογές.

Η δημοσκόπηση έχει όντως ξεκινήσει, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ο εντολέας της, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν προγραμματιστεί και άλλες μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, τόσο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσο και για τον Δήμο της Ρόδου.

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση διεξάγεται από την εταιρεία Mark και έχει ενδιαφέρον τόσο για τα ερωτήματα που θέτει, όσο και για τα ονόματα που περιλαμβάνει.

Όπως έγινε γνωστό, αυτοί που ερωτώνται στη δημοσκόπηση καλούνται να απαντήσουν ποιον θα ψηφίσουν για Περιφερειάρχη μεταξύ των: Γιώργου Χατζημάρκου, Μανώλη Γλυνού, Χαράλαμπου Κόκκινου, Γ. Σπυρίδη και Μαρίας Χατζηγιάννη (αξιοσημείωτο είναι ότι στη δημοσκόπηση δεν περιλαμβάνεται όνομα υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή προφανώς πιθανολογείται ότι θα υποστηριχθεί ο κ. Μαν. Γλυνός).

Στη δημοσκόπηση τίθενται επίσης τα εξής ερωτήματα:
• Ποια θεωρείτε ως τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής σας.
• Τι άποψη έχετε για τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο κι αν θέλετε να είναι ξανά υποψήφιος ή κάποιος άλλος.

Στην ίδια δημοσκόπηση περιλαμβάνεται επίσης μία και μοναδική ερώτηση που αφορά τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, όπου οι ερωτώμενοι καλούνται να απαντήσουν τι άποψη έχουν γι’ αυτόν.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι μέχρι τις εκλογές του Μαΐου θα πραγματοποιηθούν αρκετές δημοσκοπήσεις αφού τα επιτελεία των υποψηφίων θέλουν να “τεστάρουν” τη δυναμική που υπάρχει, τυχόν προβλήματα κ.λπ.