Ορφέας: Δεν τον αφήνουν τα προβλήματα...

Τα προβλήματα δε λένε να αφήσουν την ομάδα του Ορφέα, ώστε ο Γρηγόρης Σαρρής να μπορέσει να επιλέξει από το έμψυχο του υλικό το καλύτερο δυνατό για το σχηματισμό μιας ομάδας που θα μπορεί να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει, γιατί όχι, την παραμονής της στην κατηγορία.

Μπορεί στην περίοδο των μεταγραφών η ομάδα της πόλης της Ρόδου να ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια, πραγματοποιώντας τις περισσότερες, όμως στην πορεία πολλοί από τους παίκτες που απέκτησε αποχώρησαν, είτε γιατί δεν τέριαζαν στη χημεία της ομάδας, είτε γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα να τη βοηθήσουν.

Έτσι αυτή τη στιγμή ο τεχνικός του Ορφέα έχει στη διάθεση του περίπου 18 παίκτες, και περιμένει κάποιες επιστροφές, ώστε να αυξήσει τις επιλογές του.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Ντίνος Σβέρκος, που είναι φοιτητής από τη Λειβαδιά. Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και πιστεύεται πως θα είναι μια καλή λύση στα χέρια του νέου του προπονητή.

Επίσης ο Χρήστος Κώστας που έχει ένα σοβαρό αιμάτωμα στη γάμπα, επισπεύδει τη θεραπεία του για να επιστρέψει στην ενεργό δράση νωρίτερα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ορφέα, είναι το εκτός έδρας με τον ΑΕΡΑ, ο οποίος κι αυτός μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν το Σάββατο να πάρουν τον πρώτο ή πρώτους τους βαθμούς, στην προσπάθεια τους να επιτύχουν το στόχο τους.