Ποδηλατική δράση σε Ρόδο και Σύμη

Η ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων στη Βορειοανατολική Αττική την περασμένη Κυριακή δεν σημαίνει πως το επόμενο διάστημα οι σύλλογοι ποδηλασίας στο νησί μας θα έχουν μια σχετική… χαλαρότητα.

Και αυτό γιατί μέσα σε δεκατέσσερις μέρες θα πραγματοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο τρεις διοργανώσεις με σημαντικό ρόλο, κυρίως σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Η αρχή γίνεται την ερχόμενη Κυριακή το πρωί οπότε και θα διεξαχθεί από τον Ροδήλιο το «2ο Σιρκουί Ρόδου SAKELLARIS BIKES 2018» για Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα και Παμπαίδες-Παγκορασίδες στον περιφερειακό δρόμο της περιοχής «Ζέφυρος».

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου όμως, οι αποστολές από τη Ρόδο αλλά και την Κω θα βρεθούν στη Σύμη όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει από τον Έλαφο η Ανάβαση Πανορμίτη για τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Μάστερ, αυτή των Παμπαίδων-Παγκορασίδων αλλά και των Μίνι.

Μετά και τον συγκεκριμένο αγώνα, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί για την ορεινή ποδηλασία στον Άγιο Σουλά άλλη μια συνάντηση από τον Ροδήλιο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί και η προκήρυξή της ώστε να κανονίσουν τα σωματεία για τη συμμετοχή τους.

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως, τόσο η τοπική επιτροπή όσο και τα σωματεία, συνεχίζουν τη μεγάλη αναπτυξιακή προσπάθειά τους με τα τοπικά πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς αγώνες, κι αυτό δεν έχει φυσικά να κάνει με τη… βαθμοθηρία.