Ροδίων Άθλησις: Τα φιλικά με την Παναχαϊκή κερδίζουν έδαφος...

Στο «Ροδίων Αθλησις» εκείνο που ενδιαφέρει  περισσότερο, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του τουρνουά, που θέλει να διοργανώσει η Ροδίτικη ομάδα το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου.

Οι ημερομηνίες δεν αλλάζουν, αλλά εκείνο που αναζητείται ακόμα είναι η σύνθεσή του, με την συμμετοχή ομάδων από τις μεγάλες Κατηγορίες.

Τα πράγματα μέχρι χθες πάντως, δεν είχαν αλλάξει. Η Παναχαϊκή ήταν η ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον να έρθει στη Ρόδο και να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο τουρνουά.

Μέχρι τώρα όμως, δεν υπάρχει τουρνουά, καθώς οι ομάδες της Volleyleague δεν έχουν ακόμα ορισμούς αγώνων από την ΕΟΠΕ και κατά συνέπεια δεν μπορούν να απαντήσουν εκ του ασφαλούς στη Διοίκηση του «Ροδίων».

Παράλληλα ούτε ο Κέρκης βολεύεται με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που υπάρχουν από την Σάμο στην παρούσα φάση και κατά συνέπεια, περιμένει κάποιες αλλαγές για να μπορέσει να έρθει.

Έτσι το «Ροδίων» προσανατολίζεται προς το παρόν, σε διήμερο φιλικών με την Παναχαϊκή, καθώς δεν μπορεί να περιμένει και θέλει να συνεχίσει την προετοιμασία του. Το διήμερο των φιλικών με την ομάδα της Πάτρας είναι το σίγουρο μέχρι τώρα, χωρίς να αποκλείεται την τελευταία στιγμή η διοργάνωση τουρνουά.