Και τρίτο κέντρο εγγραφών στο Run Greece Ρόδου

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό για τη συμμετοχή στους αγώνες δρόμου του Run Greece στις 14 Οκτωβρίου.

Βάσει του σχεδιασμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα 5 και 10χλμ., όπως επίσης τα 1000μ. για παιδιά, ηλεκτρονικά από το run-greece.gr ή με την παρουσία τους για τη συμπλήρωση της ειδικής αίτησης στα κέντρα εγγραφών.

Με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε τη λειτουργία του αυτό στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επί της Βύρωνος στο βοηθητικό στάδιο «Διαγόρας», από τις 9.00 έως τις 13.00, Δευτέρα με Παρασκευή.

Εν συνεχεία ανακοινώθηκε πως ο κόσμος μπορεί να εξυπηρετείται και στο κιόσκι στον πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ τις απογευματινές ώρες, ενώ κατά τη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης στο PLAZA, ο τεχνικός σύμβουλος, Σάββας Διακονικόλας ανακοίνωσε ότι λειτουργεί και τρίτο κέντρο στο στάδιο του Κορακόνερου από τις 16.30 έως και τις 20.15. 

Σε σχέση με πέρσι υπάρχει μια σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος για συμμετοχή και η αισιοδοξία ότι θα επιτευχτεί ο ανώτερος αριθμός δρομέων για την εκκίνηση, όπως έχει προβλεφθεί και από τον σχεδιασμό ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.