Βαρύ πένθος για Χατζηκαλημέρη

Την αναπάντεχη και τραγική απώλεια της 19χρονης ανιψιάς του θρηνεί ο έμπειρος προπονητής μπάσκετ, Γιώργος Χατζηκαλημέρης, και τη συμπαράστασή τους εκφράζουν με ειλικρινή συλλυπητήρια μηνύματα τόσο η πρώην ομάδα του, ο Ιάλυσος, όσο και οι φίλοι του στην ΑΕ Δικαίου και την Ακαδημία Καλύμνου.

Ιάλυσος: Το διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος καλαθοσφαίρισης ΓΑΣ Ιάλυσος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπόνια του στο φίλο και συνεργάτη Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για τον ξαφνικό κι άδικο χαμό της ανιψιάς του. Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, ν’ αντέξει αυτή την ανείπωτη τραγωδία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια».

ΑΕ Δικαίου Κω: «Η διαχείριση του www.ae-dikaioubc.gr , το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και όλα τα μέλη της Α.Ε. Δικαίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του -καλού φίλου- Γιώργου Χατζηκαλημέρη, για την απώλεια της ανιψιάς του σε τροχαίο δυστύχημα. Φίλε Γιώργο, κουράγιο και δύναμη… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».

Ακαδημία Καλύμνου: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίριση (CBA) με την παρούσα επιστολή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο φίλο της ομάδας, κ. Γιώργο Χατζηκαλημέρη, για τον θάνατο σε τροχαίο της 19χρονης ανιψιάς του.

Φίλε Γιώργο, οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου και με την οικογένειά σου αυτή τη δύσκολη στιγμή».
Τα εκ βάθος καρδίας συλλυπητήρια προς τον Γιώργο Χατζηκαλημέρη, τον αδερφό του και όλη την οικογένεια εκφράζουν ειλικρινώς όλα τα μέλη της «Αθλητικής Ροδιακής».