Παρελθόν ο Θρουμουλόπουλος από τη σχολή του Ολυμπιακού στη Ρόδο

Μια αγαστή συνεργασία έφτασε στο τέλος της, χωρίς να υπάρξει κάποια διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Λάζαρος Θρουμουλόπουλος και η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδιο, διέκοψαν την πολύ καλή συνεργασία που είχαν για λόγους που δεν θέλησαν να γίνουν γνωστοί.

Η ανακοίνωση της ακαδημίας του Ολυμπιακού:

«Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο, ευχαριστεί τον κ. Λάζαρο Θρουμουλόπουλο για τη δημιουργική, έντιμη και ειλικρινή συνεργασία. Του ευχόμαστε τα καλύτερα όσον αφορά την προπονητική του και την προσωπική του καριέρα».

Στο μεταξύ ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος ανέβασε σε προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα του διαδικτύου, μία αναφορά για το συγκεκριμνένο θέμα ευχαριστώνας όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκε, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως δεν υπήρξε το παραμικρό μεταξύ αυτού και της πλευρά της σχολής που να προκάλεσε αυτή την απόφαση. Οι λόγοι κατά αυτόν (Λάζαρο) δε χρίζουν αναφοράς. Τι ακριβώς ανέβασε στο διαδίκτυο:

 «Λίγο απρόσμενα και πολύ πρόωρα συνέβη αυτό που υποψιαζόμασταν... Η συνεργασία μας με τον Α.Σ Χάλκης διακόπτεται παρά την άριστη σχέση, την αλληλοεκτίμηση και τη φιλία που έχουμε αναπτύξει με τους ανθρώπους του εδώ και πολλά χρόνια. Οι λόγοι δεν είναι καν άξιοι αναφοράς! Καμία διαφωνία πάντως, καμία απόκλιση από τον εκπαιδευτικό προγραμματισμό μας και καμία οικονομική διαφορά δεν σκίασε τις σχέσεις μας για όσους σπεύσουν να σκεφτούν αρνητικά και κακόβουλα. Είχα να κάνω με απόλυτα υπεύθυνους και συγκροτημένους ανθρώπους!

Ο διευθυντής της σχολής ποδοσφαίρου κ. Άγγελος Φραγκάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Συντιχάκης τους οποίους ευχαριστώ για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους και ο Α.Σ ΧΑΛΗΣ κατ΄επέκταση συμβολίζουν για εμένα την υγεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, το ήθος και την αξιοπρέπεια! Το εγχείρημα τους, να αποκτήσει ο σύλλογος τις δικές του σύγχρονες εγκαταστάσεις και η στροφή του στην ανάπτυξη του αθλήματος αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση σε μια κοινωνία που δεν αντέχει την πρόοδο και την εξέλιξη του άλλου...

Αυτό που προσπαθούν να εφαρμόσουν είναι ιδανικό για κάθε παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσετε να το υποστηρίζετε!! Και να ξέρετε θα πετύχουν σπουδαία πράγματα γιατί απλά σ’ αυτή τη ζωή ότι δίνεις παίρνεις...

Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες και φίλους μου, τους προπονητές Γιώργο Μποσγανά και Αντώνη Ρίκκα, ανθρώπους με τεράστια εμπειρία, γνώσεις και αγάπη για τα παιδιά όπως επίσης και την υπεύθυνη λειτουργίας της σχολής κα Ιωάννα Κουφαλέξη για την άριστη συνεργασία μας!

Σας ευχαριστώ όλους, γονείς και παιδιά που δείξατε εμπιστοσύνη στο προπονητικό μας team και να είσαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και εξίσου επαγγελματική! Το ταλέντο περισσεύει σ αυτή την ομάδα!! Οι εξαιρετικοί προπονητές που συνεχίζουν τη δουλειά μας είναι αυτοί που θα ήθελα κι εγώ για τα δικά μου παιδιά!Τα καλύτερα έρχονται!».