Νωρίτερα με Πανηλειακό ο Φοίβος

Το παιχνίδι με τον Πανμοβριακό ανήκει πλέον στο παρελθόν και στην ομάδα του Φοίβου, με το μόνο που ασχολούνται αυτή την εβδομάδα, είναι το επόμενο παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα ο επόμενος αντίπαλος που είναι ο Πανηλειακός.

Ο Σάββας Οργανίδης και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για την ομάδα του Πύργου, προκειμένου να ετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές τους όσο γίνεται καλύτερα. 

Ο αγώνας με τον Πανηλειακό θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 13.30, μετά από αίτημα που κατέθεσαν οι φιλοξενούμενοι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» δεν θα έχει και σε αυτό το παιχνίδι στη διάθεσή του τον Βαλάντη Κουδούνη, ενώ ο Φανούρης Γκινής κάνει αγώνα δρόμου μήπως και προλάβει να δώσει το παρόν στα ματς της 2ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Συλλυπητήρια σε Π. και Ι. Γιαννικάκη
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φοίβου, με αφορμή το θάνατο του πατέρα του Παναγιώτη Γιαννικάκη πρώην παράγοντα και παππού του προπονητή των ακαδημιών της, Γιάννη Γιαννικάκη.

«Ο Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Γιαννικάκη, επί χρόνια παράγοντα του Φοίβου και στον προπονητή ακαδημιών, Γιάννη Γιαννικάκη, για το χαμό του αγαπημένου τους πατέρα και παππού αντίστοιχα».