Εξέτισε ο Κορκίδας,  πλήρης ο Κλεάνθης

 Μία επιπλέον επιλογή απέκτησε ο Ανδρέας Σταύρου ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Στη διάθεσή του 60χρονου τεχνικού θα βρίσκεται πλέον και ο αμυντικός μέσος Γιάννης Κορκίδας, τον οποίο δεν είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στα πρώτα δύο επίσημα ματς της χρονιάς, λόγω της τιμωρίας που συνόδευε τον ποδοσφαιριστή από τις περσινές διοργανώσεις.

Με δεδομένο πως μετά την αποθεραπεία του επανήλθε σε ρυθμούς ομάδας και ο Σάββας Μπαούρης, οι Παραδεισιώτες θα παραταχθούν απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» του Αρχαγγέλου πλήρεις.

Εξάλλου ακριβώς επειδή οι αναμετρήσεις με τον Άρη προσφέρουν παραδοσιακά συγκινήσεις, οι άνθρωποι του Κλεάνθη είναι βέβαιοι πως στο ματς του Σαββάτου, οι εξέδρες θα σφύζουν από κόσμο και παλμό.

Ευχές στον ταμία

Τις εγκάρδιες ευχές της στον ταμία του συλλόγου Ηλία Βογιατζή και στη σύζυγό του, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, βαφτίζοντας ταυτόχρονα το κοριτσάκι τους, διαβιβάζει και δημόσια η διοίκηση του συλλόγου:

«Ο Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου θα ήθελε να ευχηθεί στον ταμία του συλλόγου Βογιατζή Ηλία και τη σύζυγό του, η νέα τους ζωή να είναι γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές και να τους ζήσει η νεοφώτιστη κορούλα τους».