Ανακοίνωση για το κλείσιμο της εταιρείας Primera Air

Από την εταιρεία Primera Air εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Αγαπητοί συνεργάτες, 
Η χθεσινή (προχθεσινή) μέρα ήταν λυπηρή για όλους μας. Η Primera Air σταμάτησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα μετά από 14 χρόνια. 

Είναι σημαντικό για όλους τους συνεργάτες μας  να καταλάβουν ότι η PRIMERA TRAVEL A/S (Tour Operator) είναι ακόμα δυνατή και δεν επηρεάστηκε από το τέλος της αεροπορικής εταιρείας. 

Όλοι μας οι Tour Operator, Bravo Tours (Δανία), Suntours (Δανία), Solresor (Σουηδία), Solia (Νορβηγία), Matkavekka (Φινλανδία) και Heimsferfir (Ισλανδία), εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία τους με άλλες αεροπορικές εταιρείες και δεν έχουν καμία διακοπή στις πτήσεις τους παρόλη τη μεγάλη αυτή δοκιμασία. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό μας για το μεγάλο κατόρθωμα και την αφοσίωση τους στο να επιτευχθεί αυτή η διαδικασία. Οι υπόλοιπες πτήσεις μας για τώρα και για τον χειμώνα και την επόμενη καλοκαιρινή σαιζόν είναι ήδη εξασφαλισμένες με άλλες αεροπορικές εταιρείες. 

Ταυτόχρονα, θέλουμε να τονίσουμε πως η PRIMERA TRAVEL A/S (Tour Operator) είναι τώρα εντελώς ανεξάρτητη και αυτόνομη. Αύτο σημαίνει μικρότερα ρίσκα για τον Tour Operator και μεγαλύτερη εστίαση της προσοχής μας σε άλλες δυνατότητες πωλήσεων στο μέλλον, όπως την καινούρια μας πλατφόρμα dynamic packaging. 

Η PRIMERA TRAVEL A/S μόλις πήρε καινούρια κεφάλαια στην εταιρεία από την ιδιοκτησία για να δυναμώσει και θα σας στείλουμε σύντομα όλες τις πληροφορίες της καινούριας δομής της οργάνωσής μας. Είμαστε ήδη εντελώς ενήμεροι με το Ταμείο εγγύησης καταθέσεων οπου ζητούνται από τη Δανία και την Ισλανδία για την τουριστική επιχειρηματική μας δραστηριότητα. 

Σας παρακαλούμε να κάνετε λίγη υπομονή τις επόμενες δύο εβδομάδες ενώ διευθετούμε την κατάσταση και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την κατανόηση σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Σας ευχαριστούμε επίσης που μπορέσαμε να βασιστούμε πάνω σας για να γίνει αυτή η μετάβαση όσο πιο ανώδυνα για τους πελάτες μας. 

Ανυπομονούμε να δυναμώσουμε το PRIMERA TRAVEL A/S και να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε με τα νέα συστήματα πωλήσεων, πάνω στα οποία επενδύσαμε τόσο τα τελευταία χρόνια και με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσει η επιχείρηση να αναπτύσσεται.

Είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε την δυνατή και πολύ καλή συνεργασία με όλους σας. 

Ευχαριστούμε, 
Andri M. Ingolfsson 
Πρόεδρος και ιδιοκτήτης    
Peder Hornshoj 
Διευθύνων Σύμβουλος».