Πολύς κόσμος για το Run Greece της Ρόδου

Ούτε ο πιο αισιόδοξος από τους διοργανωτές του Run Greece στη Ρόδο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το ενδιαφέρον του κόσμου για τους αγώνες και φέτος θα ήταν τόσο μεγάλο.

Τις τελευταίες μέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου από τις 9 έως τη 13.00 αλλά και στα δύο κέντρα, στον πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ και στο στάδιο του Κορακόνερου το απόγευμα, φίλοι του στίβου και των αποστάσεων συρρέουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους αγώνες.

Όσοι έκαναν μάλιστα την εγγραφή τους έως και τις 2 Οκτωβρίου έχουν εξασφαλίσει ότι στον αριθμό συμμετοχής θ’ αναγράφεται και το όνομά τους.

Το ενδιαφέρον δεν αφορά μόνο τους αγώνες 5 και 10χλμ. στις 14 Οκτωβρίου στην πόλη της Ρόδου αλλά και τα 1000μ. μαθητών-μαθητριών δημοτικών σχολείων, κάτι που δείχνει ότι τα παιδιά από μικρές ηλικίες έχουν στην καθημερινότητά τους τον αθλητισμό γενικότερα.

Εγγραφές (ηλεκτρονικά και με αυτοπρόσωπη παρουσία) θα γίνονται μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη. Στην περίπτωση που δεν καλυφθούν τα πλαφόν που έχουν τεθεί από τους διοργανωτές (300 στα 10 χλμ, 1.200 στα 5 χλμ. και 600 μαθητές-τριες  Δημοτικών Σχολείων στα 1.000μ), τότε και μόνον θα επιτραπεί η δυνατότητα παράτασης των εγγραφών μέχρι και την παραμονή (13/10 Σάββατο) του αγώνα.